Kilépés a tartalomba
  • <-- Vissza a fruitveb.hu-ra
  • Új hírforrás beküldése

Rozskenyérkészítés többféle receptúra szerint

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága szervezésében zajlott le 2019. november 15-én a „TANULJUNK EGYÜTT!” gyakorlati napok új programja a Debreceni Egyetem Élelmiszeripari Innovációs Központjában.

A tartalom elolvasása:
https://www.agrotrend.hu/hireink/rozskenyerkeszites-tobbfele-receptura-szerint
Forrás:
Szerző: Bejegyzés időpontja: 2019-11-25 | Kategória: Agrotrend.hu

Források

  • Agrarunio.hu (1 902)
  • Agroinform.hu (12 270)
  • Agrotrend.hu (12 403)
  • Egyéb (2)
  • eu-info.hu (260)
  • Gazdakorok.hu (615)
  • Kormany.hu (1 959)
  • Magro.hu (3 698)
  • magyarmezogazdasag.hu (118)
    • Horváth Csilla (81)
    • Rimóczi Irén (37)
  • Magyarmezsgye.hu (403)
  • Mezohir.hu (68)
Copyright © 2017 FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet.