Sütöttek, főztek, ettek, ittak: Vadgasztronómiai Fesztivál volt Soponyán

Idén 12. alkalommal rendezték meg a Sárvíz Völgye Erdészeti, Vadászati és Ökoturisztikai Központban a Vadgasztronómiai Fesztivált. A cél a vadhús hazai népszerűsítése volt. A fesztiválon főzőversenyt is tartottak,  amint összesen 55 csapat vett részt, fejenként 3-5 fővel. Ezen kívül a több, mint 4 ezer vendég a versenyző csapatok finomságain kívül a szakács szakma legjobbjainak a főztjét is megkóstolhatta. […]

Tovább…

The post Sütöttek, főztek, ettek, ittak: Vadgasztronómiai Fesztivál volt Soponyán appeared first on Magro.hu.

A tartalom elolvasása:
https://www.magro.hu/agrarhirek/gazdalkodas/erdeszet/sutottek-foztek-ettek-ittak-vadgasztronomiai-fesztival-volt-soponyan/
Forrás: