Olívaolajat szűzen, extrán, simán és pogácsából

Az olívaolaj termőhelytől és termelőtől függően nagyon változatos színben, aromában és ízben is. Egy dologban viszont az olajok is egyeznek, extra minőségük miatt nyersen, közvetlen fogyasztásra ajánlott, és az élettani hatása is ennek a legkedvezőbb. A gasztronómia egyik legfontosabb kelléke, az üzletek polcain bőséges a kínálat belőle. Nem is lehet könnyen kiigazodni a különféle elnevezéseken, pedig azok az olaj különféle minőségét jelzik. […]

Tovább…

The post Olívaolajat szűzen, extrán, simán és pogácsából appeared first on Magro.hu.

A tartalom elolvasása:
https://www.magro.hu/agrarhirek/gazdalkodas/zoldseg-gyumolcs/olivaolajat-szuzen-extran-siman-es-pogacsabol/
Forrás: