A japán regionalizáció eredménye: könnyebben szállíthatnak húst a magyarok járvány esetén

A magyar sertéshús japán szállítási lehetőségeiről tárgyalt Budapesten a japán agrártárca élelmiszerbiztonsági és fogyasztóvédelmi hivatalának főigazgatója – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium. Arai Yutaka a KKM külső piacok fejlesztéséért és koordinálásáért felelős miniszteri biztosával, Budai Gyulával tárgyalt. A megbeszélések fő témája a regionalizáció volt. Ennek lényege, hogy állategészségügyi problémák, járványok esetén csak a fertőzött területről tiltják meg a hús és a hústermékek kiszállítását, nem az egész országból. […]

Tovább…

The post A japán regionalizáció eredménye: könnyebben szállíthatnak húst a magyarok járvány esetén appeared first on Magro.hu.

A tartalom elolvasása:
https://www.magro.hu/agrarhirek/a-japan-regionalizacio-eredmenye-konnyebben-szallithatnak-hust-a-magyarok-jarvany-eseten/
Forrás: