Útmutató készült a kistermelői élelmiszer-előállítás és -értékesítés jó higiéniai gyakorlatához

Ingyenesen elérhető a Földművelésügyi Minisztérium (FM) honlapján a kistermelői élelmiszer-előállítás és -értékesítés jó higiéniai gyakorlatát összefoglaló útmutató. A kifejezetten élelmiszer-előállító kistermelőknek szánt dokumentum segíti az élelmiszer-vállalkozásokat a rájuk vonatkozó jogszabályok értelmezésében, továbbá irányt mutat az általuk végezhető tevékenységek, a tőlük elvárt igazolások, nyilvántartások és jelölések rendszerében.

A tartalom elolvasása:
http://www.kormany.hu/hu/foldmuvelesugyi-miniszterium/elelmiszerlanc-felugyeletert-felelos-allamtitkarsag/hirek/utmutato-keszult-a-kistermeloi-elelmiszer-eloallitas-es-ertekesites-jo-higieniai-gyakorlatahoz
Forrás: www.kormany.hu