Elkészült a kiskereskedelmi élelmiszer-forgalmazás jó higiéniai gyakorlati útmutatója

Négy szakágazat új jó higiéniai gyakorlati útmutatója (GHP) érhető el mától az Agrárminisztérium és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján. A húsipari, a sütőipari valamint a tejipari GHP-k aktualizálásán túl elkészült a kiskereskedelmi élelmiszer-forgalmazás útmutatója is. Újdonságként jelenik meg például az élelmiszerlánc-biztonság egyik kiemelten fontos eleme, az önellenőrzés.

A tartalom elolvasása:
http://www.kormany.hu/hu/foldmuvelesugyi-miniszterium/elelmiszerlanc-felugyeletert-felelos-allamtitkarsag/hirek/elkeszult-a-kiskereskedelmi-elelmiszer-forgalmazas-jo-higieniai-gyakorlati-utmutatoja
Forrás: www.kormany.hu